Psykologen

Psykologen Merete Hjorth

Merethe Hjorth (1965) autoriseret psykolog,  psykoterapeut, sexolog, socialrådgiver og supervisior, jeg har været konsulent og haft privat praksis siden 1998. 

Jeg har beskæftiget mig med psykologisk behandling i næsten 20 år, hvor jeg har arbejdet med børn, unge og voksne med mange forskellige socialpsykologiske og psykiatriske problemstillinger. 


Erfaring

Mit erfaringsområde er både som klinisk psykolog, sexolog, psykologisk/sexologisk konsulent og som behandlingsleder på en døgninstitution for unge over 18 år. Behandlingsleder fra 2006 – 2013, og herefter konsulent og terapeut i Fonden Østre Gasværk. Stor erfaring i at arbejde med traumatiserede og omsorgssvigtede unge og voksne med psykopatologi, herunder problemstillinger som personlighedsforstyrrelser, misbrug, PTSD, angst, depression, spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd. Uddannet i Mentaliseringsbaseret Terapi, dynamisk terapi, kognitiv terapi og mindfulnessmeditataion. Underviser blandt andet i mindfulness og Mentaliseringsbaseret Behandling. Supervisere og vejleder professionelle, der arbejder med børn, unge og voksne. 

Jeg udvikler løbende mine faglige og menneskelige kundskaber gennem supervision og kurser, og jeg er i 2015 blevet færdig med efteruddannelse i Mentaliserings Baseret Terapi.

Alle henvendelser behandles fortroligt og er omfattet af psykologloven i Danmark og af de etiske principper for Nordiske Psykologer.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer og Selskab for Misbrugspsykologi

 

Mit CV kan du se HER